Én sem értek hozzá, de szerintem...

Üdvözöllek a blogomon! (-ban?...-nál?...)

2020. október 19. 13:18 - fotelszakerto

Mint ahogy arra e rovat címkéje is utal, nem titkolt szándékom, hogy az elkövetkezendőkben mindenféle és fajta témát fejtsek ki és meg, melyeket hosszas és alapos guglizás után szándékozom megfotelszakérteni, a kezdetekben fokozott, majd pedig a kommentek és reakciók mennyiségétől és minőségétől explicit függő lelkesedéssel. Megkísérlem tenni mindezt rövidítések, és a kibertérben általánosan elterjedt, a testbeszédet pótolni hivatott smileyk nélkül, mintegy tétova próbálkozásként, htha 1 még élet a c6 1xü vlágán túl. XD.

Hogy ezt milyen gyakorisággal tudom elkövetni, még egyelőre nem kiforrott, de ígérem, törekszem majd a kiszámítható rendszertelenségre, a témaválasztás tekintetében pedig egyfajta avantgárd következetességre számíthattok. (A fogalom jelentésének forradalmi újítását egyébként egy kedves barátom követte el, amikoris felvilágosított, hogy ő bizony következetes, csak nem mindig).

Ennyit erről mára, hamarosan jelentkezem.

Hiányzik a smiley.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelszakerto.blog.hu/api/trackback/id/tr1716245824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strativari 2020.10.19. 15:41:32

Itt egy smiley kölcsön :).

fotelszakerto 2020.10.19. 15:55:20

@strativari: akkor ezt most köszönettel felhasználom a válaszra :)
süti beállítások módosítása